My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Saturday, 31 August 2013

you still in my heart


alhamdulillah dengan berkat kesabaran kami berdua untuk harungi hubungan ini .. dengan keredhaan dri kedua org tua alhamdulillah hubungan kami sehingga kehari ini .. 
lagi 4 montth cukup 2year hubungan kami ... 
walaupun tak ade ikatan yang kukuh in sha allah 1 ari nanti allah akan beri jalan untuk kami berdua ke peringkat seterusnyee ... 

bukan senang untuk menjaga hubungan kekal lama .. macam2 dugaan dan rintangan yang kami lalui .. tetapi alhamdulillah kami berdua boleh selesaikan if ada masalah yang melanda n jangan cepat melatah if masalah datang walau sebesar mana pun .. alhamdulillah juga dikurniakan seorang teman hidup seperti dia .. sabar harungi dalam segala hal,,susah senang kami bersama .. ape yang penting perlu memahami antara 1 sama lain,tolong menolong,, 

haaa lagi 1 .. cemburu!! bagi aku cemburu tu boleh sebabnye cemburu ni tanda sayangkan .. ?? tapi .. jangan la melampau sangat .. kadang2 cemburu ni pun boleh buat hubungan renggang ...

maybe hubungan aku dulu pernah kecundang,tapi tak bermakna dunia ni terus hancur n gelap .. alhamdulillah kerana allah pertemukan si gemok ni dalam hidup aku .. bersyukur .. :) dan apa2 pun yang berlaku YOU STILL IN MY HEART ...

dan sekarang bukan masa untuk main2 lagi dalam hubungan .. kene matang dah .. yela umur dah berapakan .. nak mencari bkn senang .. so bile dah ade hargai la betul2 .. jangan 1 hari nanti menyesal ..  dan xperlu nak memilih sangat .. pada aku asalkan sedap mata memandang,ade pekerjaan,ade ilmu pengetahuan,bertangungjawab dah cukup .. 


kwn2 .. jangan tanya 
- korang dah lama kawan bile nak kawen ??

kalau la aku tahu bila .. anytime aku boleh bagitahu kat korang ... 
jodoh,pertemuan,zuriat semua tu allah sahaja yang tahu ... kami hanya mampu merancang .. 
apa yang paling penting doakan kami kekal .. amin ...


selamat hari merdeka







MERDEKA! MERDEKA ! MERDEKA !


Thursday, 15 August 2013

hadiah BESDAY !!


with mak & abah .. mereka yang sentiasa disisi saat susah dan senang .. saat sedih dan ketawa .. terima kasih yana ucapkan kerana mak dan abah menjaga dari dalam perut sehingga la sekarang .. boleh membaca,boleh berjalan,,jasa mak dan abah sangat tinggi dan ternilai.. yana tak tahu 1 hari nanti andai ditakdirkan kita berpisah atas ketentuan ilahi .. boleh tak yana hidup berdikari .. boleh tak yana ketawa seperti sekarang .. hmm .. mak dan abah .. berhempas pulas dengan tulang empat kerat .. membesarkan yana dan adik2 .. menyekolahkan untuk berjayakan yana .. tanpa rasa penat .. tanpa mengeluh sikit pun .. terima kasih untuk segalanya mak .. yana akan balas jasa mak dan abah :) ... itu janji yana .. 


hadiah yang paling TAK BOLEH DILUPAKAN .. !! SPECIAL !!
sebenarnya besday aq lambat lagi .. tapi abah ckp " takut nanti masa besday yana,yana kat kl tak dapat balik johor sambut sama2 dengan abah,mak n adik2 .. so sambut la awal .. tu laa mak ada cakap " mak ada hadiah special untuk besday yana,sempena umur 21 tahun "
TUPtup !!! ... 

Mak : ok la,mak nak hadiah yana jam ni 
Aq : ok laa dan aq ngatkan jam biasa2 la kan .. 
Mak : anggaran harga jam tu RM(***) biarla rahisa :) .. 
Aq : mak anggaran mak tu kan mahal sangat .. 
Mak : tak apa mak dah pasang niat memang nak bagi yana anggaran harga jam macam tu ..  

then aq cari la jam tangan dengan anggaran mak aq bagi :) last jam tangan BONIA menjadi pilihan hati ku ! :) 

terima kasih juga kepada abah bagi hadiah besday yana duit .. yana simpan bank je laa .. buat duit KAWIN ! hahaha :P


EID 2013


SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI SEKELUARGA .. 

alhamdulillah..bertemu lagi hari raya pada tahun 2013,,raya tahun ni sangat meriah dari tahun2 lepas .. kerana sepupu semua balik raya umah atok .. 

ok laaa mls nak entry banyak-banyak .. so korang tengok je la pix2 syawal 2013 kami :) 


memang every year kami akan anyam ketupat .. tapi bukan aq la yang anyam,sebab dari dulu belajar x pandai2 .. buat2 tebarai ! then aq mule PUTUS ASA ! haha .. so yang anyam ketupat tu MAK n ADIK je .. kerja aq just masukkan beras dalam ketupat tu .. (senang je kerja aq) :P
kebiasaannye KETUPAT ANYAM tu untuk family makan .. KETUPAT SEGERA tu untuk sedara mara :) ..


so sambil tunggu aq masukkan beras dalam ketupat tu,jejaka jejaka malaya sediakan kayu2 .. sebabnyee kiteorang memang masak ketupat & goreng ayam kat DAPUR KAYU !! .. baru la nampak suasana KAMPUNG doh .. 


oh yeee !! ni last iftar :) .. bersama sama sanak saudara .. sambil buat tahlil sket .. 


woooo ... ini laa saat yang ditunggu tunggu !! MAIN MERCUN BEB !! .. lepas ishak je kiteorang kuar umah dengan gamaknye bakar mercun .. pakcik dari kl bawah mercum MERDEKA !! 49das,dy bwak 2 kotak !! .. memang macam perang la kampung tu haha .. siyes sonoh ..then kami stop kejap sebab tunggu ketibaan sepupu dari larkin,sebab tunang dy bawak MERCUN MERDEKA yg 139 das !!!! gile laaa weeeyh .. kami dapat FREE je sebabnyee tunang sepupu tu polis,di rampas .. then dy amek ! xgune punya polis .. hahaa ..


1 syawal .. saat yang ditungu tunggu .. bermaaf2 dengan mak abah,sedara mara :) .. yang penting tahun ni STILL dapat DUIT RAYA !!! hahaa .. even pergi rumah sedara mara sekalipun .. hehe .. 


i luv my family ... 


ni adik lelaki,paling kuat nagnjing ! kuat kutuk aq ! semua kuat ... datang dekat aq memohon ampun .. haha .. kelakar .. tengah mintak maaf pun boleh kutuk orang ! dapat kucupan dari si pendengki ni ! lau x bukan main susah suruh cium .. tapi sambil cium tu sempat cakap " tembam sangat la pipi kak yana ni,terbenam n penyek hidung abangngah .. hahaha " KUANG ASAM punye adik !! .. 

ni pula .. kami beraya rumah jiran-jiran atok :) .. seronok sangat ... gelagat masing2 macam apa ...


haaa ni bju raya untuk 2 syawal :) .. 

ok laa .. tq kepada yang sudi baca yee entry aq kali ni :) .. harap dapat jumpa tahun depan dengan kemeriahan yang sama ... 

Saturday, 20 July 2013

Bulan Ramadhan

alhamdulillah dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan pada tahun 2013 .. tahun ni rasa lain sikit laa .. sebab cinta hati bizie untk tempoh 1month ni .. sebab ape ?? haa sebab nyee cinta hati bukak bazar untuk 3 tempat .. semua area seri kembangan .. kami buka puasa sama2 time hari rabu & jumaat je sebab time tu kami berdua ade claz malam ... hari lain tak dapat .. berbeza sangat dengan tahun lepas .. mcm tahun lepas hari2 dapat buke sama2 .. tpi tak apa .. aq paham tu semua untuk masa depan kami :) .. B : sye doakan perniagaan awak terus maju syg :) .. amin .. mudah mudahan .. cinta hati target tahun depan dia dah ade kedai .. sekarang ni dia hanya berniaga di gerai tepi jalan je .. tak ape b slow2 yee .. nak berjaya kne laa bekorban sket :) .. sye sentiasa ada kat belakang awk ... 

minggu pertama tak dapat bersahur n berbuka ngn family di johor .. minggu kedua baru la dapat :) .. alangkah seronoknye bersama family ... hanya allah saja yang tahu perasaan ini .. 

sedar tak sedar dah 11 hari berpuasa .. dan tak lama lagi RAYA .. yeeeaaaah :) ... 

Wednesday, 26 June 2013

PULAU PANGKOR LAGI .... !!

ok laa ... ikut ape yang aq janjikan .. aq dah dapat gambar2 aktiviti pantai .. so aq nak update pasal aktiviti pantai :) ....


 siap pkai jacket bergambar dulu :) ..


 bergambar lagi .. sementara tunggu boat sampai amek kami ber 8 :) 


 huaaa,,,dah lama tak naik boat .. takot ... nampak je senyum tapi tak tahu dalam hati .. dup dap dup dap .. haha ... masa ni abang tu bawak kami keliling pulau ,,, bawak pergi pulau monyet,pulau ikan paus,pulau buaya ngn penyu .. lepas kami keliling pulau baru la abang tu turunkan kami untuk snokeling ... 

  
haaaa sebelum kami snokeling tu ,,, kami berlapan jungle traking :) ... turun naik .. penat laa jugak hehee .. dengan kaki ayam .. luka-luka kaki sebab kne daun berduri ... kami saja je jungle traking ni .. untuk pergi ke pulau sebelah :) .. 


 setelah penat meredah hutan .. adeeeehhh .. basah ketiak mak nok ! haha .. ni la aktiviti seterusnyaaa ... snoooookkkeeeeling :) ... 


 muka-muka gembira ... masa kami pergi ni ombak kuat ... air keruh ... so xnampak sangat ikan .. tapi nampak la skit2 .. ya allah cantik cantik sgt2 ikan2 tu ... masa mula2 masukkan kepala tu .. haa kau terkejut .. rasa macam nak naik darat balik sebab bila bagi roti ikan akan serbu kita .. so macam ikan PIRANA !! haha ... dah lama2 ok :) .. rasa tak nak balik pun ade jgak .. kami berlapan kat sana lama jugak laa .. dari qol 10 until 2pm ...


 lepas snockeling tu ,,, kami call abang omar suruh ambil kami di pulau seberang .. untuk aktiviti seterusnyaa BANANA BOAT :) ... yeeeehhaaa ... walaupon dah banyak kali main bende alah ni .. tp nak main lg .. :) ... 


lepas tu , kami makan sebab abag sham cakap .. " haaa baik korang sume pegi makan dulu,,,kesian aq tengok muke korang ni " hahaa .., siot ! ... suara dah macam shaziey sam .. (betul x ejaan?) haha ... 

lepas tu baru laaa aq main buble ni :) .. yang ni lagi gempak weyh ... taubat aq naik bende ni .. hahhaaa .. orang yang ade semput or sakit jantung jangan laa menggatal menggedik naik ni .... 


haaa ni laa abang sham yang aq cakap suara dia macam shaziey sam tu .. :) .. lau tengok sekali pandang pn muke dia lebih kurang sama ... cume dia ni kurus .. haha ... sampai dy cakap kat kami 
" haa korang ni org yg ke 647 cakap macam gitu " 
ah abang ni .. yeyek jee... gebang je lebih ! .. 

masa amek pic ni tak tahu laa cinta hati nampak ke x .. tapi masa dia tengok balik pic dalam kamera .. 
dia cakap " eh abang ni bkn men lentok,patah pinggang ke,sekali aq tampar kang "
hahahaa .... sayang2 ... jeles bebeno ! ..

Tuesday, 18 June 2013

sinar hati

cerite aq dan cinta hati sepanjang di pulau pangkor dan bila tiba di kuala lumpur ... 

alhamdulillah hubungan kami semakin bahagia .. 
terima kasih mak,abah,kwn2 yang doakan kebahagian aq .. 

kat Pulau Pangkor .. 3 hari 2 malam...
kami menghabiskan masa bersama sama .. 
ya allah indah nyee ... 
segalanya bersama dia .. disamping dia .. 
hakikatnyeee ...
dia tempat mengadu,dia tempat bermanja,dia tempat bergosip,
dia,dia,dia segalnyaaa diaa .. hehee ... 
yang paling penting KAMI TAK BERGADUH PUN SELAMA DI PANGKOR :) heheee ... 

walaupon kami dekat cemburu kami tetap membuak buak .. hehee ... biase laa kan ... 

ok moment masa kami nak beli baju untuk anak buah cinta hati ..akk kedai bju tu pn pening tengok kami ...
yelaa mane x nyee .. kejap amek saiz ni .. itu ,, ini .. ini itu ... lastly akk tu yang tolong carikkan .. hahaha .. sampai akk tu cakap .. haa kene laa belajar ... nanti dah ada anak ... senang .. tak ada laa terkial kial ... aq dan cinta hanya mampu tersenyum .. mana x nyee .. biase beli baju sendiri .. kakaka .. kelakar2 .. 

cinta hati jaga aq persis macam isteri dia .. :) ... terima kasih sayang ... 

terlalu banyak kenangan manis kami berdua di pulau pangkor ... so sebahagian je laaa aq cerite yee hehee ...

ok bile sampai jeee kl ... dari pudu nak balik rumah ... kami naik teksi ... so biase laa pakcik teksi lau yang peramah semua bende dia tanya kan .. huhu .. so pakcik teksi tu tanya ... daripada mana ... besar nye bawak beg .. dan bla bla blaaa ... sampai laa .. 1 part ni pakcik tu tanya cinta hati ... kamu berdua ni dah ade ikatan ?? DAH BERNIKAH ?? TUNANG ?? .. aq baru nak jawab soalan pakcik teksi tu .. then cinta hati jawab ... dan jawapan tu buat aq TERHARU .. hehee ... nak tahu jawapan dia ape ??  jawapan dia adalah BAKAL NIKAH .. sebagai seorang perempuan bile dengar seorang lelaki yang dia sayang,cinta cakap macam gitu opcoz terkejut,happy,terharu .. segala bagai laaa ... semua ada perasaan .. hehee ... sayang I LUV U SO MUCH ... :) ... ok habis cerite untuk malam ahad ... 

esok nye isnin pagi .. kami keluar ... naik teksi lagi ... dapat lagi pakcik teksi yang peramah .. lagi2 pakcik teksi tu org utara .. lagi laa rancak bebual ngn cinta hati .. aq kat belakang ni diam seribu bahasa .. nyampuk sikit2 je .. kihkii ... haaa pakcik teksi tu pn tnye soalan yang sama macam pakcik teksi mlm tadi ... TAPI .. jawapan cinta hati lain pula ... jawapan dia YA,ISTERI saya .. :) ... hahahaah ~ syg !!!! awk buat saya rasa macam nak menjerit & melompat2 bile dengar macam tu .. haha .. sampai pakcik teksi tu cakap kat kami .. haa ni dah nikah cepat-cepat dapat anak ... nanti dah tua anak2 dah besar ,, dan aq hanya mampu tersenyum .. dan jawap YE PAKCIK .. :) .. pas2 sampai tempat yang kami nak tuju tu .. sebelom melangkah pintu teksi tu pakcik tu pesan lagi ... cepat2 dapat anak yee ... hahhaaa .... 

ya allah kau panjangkan jodoh aq dan dia ya allah ... dia terlalu baik untuk aq ... walaupon ade kekurangan dalam diri nyee .. tapi aq terime seadanyaa .. kerana aq tahu setiap manusia tak ada yang sempurna .. semua pernah melakukan kesilapan ... aq ingin bersamanya sampai syurga sekalipun .. amin .... mudah mudahan :) ...

PULAU PANGKOR PART III

hari last kami di pulau pangkor .. huaaa ... rasa malas sangat nak balik KeyEyl .. ishk !! .. tp tiket bas untuk balik dh beli .. so nak tak xnak kene laa balik jugak ^^, .. so kami check out dalam pukul 11 lebih cam gitu laa ..


bergambar dulu .. kami ni memang pantang nmpk kamera :) 


haa kami berlapan beli baju 1 luv pangkor .. sweet x ?? hahaa ... kenangan di D`senja Beach Resort :) ..


sampai kat pekan pulau pangkor .. kami shooping lagi weeyh !! .. ikan masin,ikan bilis haa sume kami beli :) 


tu antara barang2 yang kami beli :) .. sebahagian ok .. 


ok lastly .... dh puas shoping ... tiket bas kami pukul 530 pm .. tapi kami gerak dari pulau pangkor 230 pm .. korang aq pesan kat korang .. mane2 yang naik bas tu dan dah beli tiket balik siap2 make sure awal bertolak dari pulau pangkor .. sebab fery ade setiap setengah jam .. then orang yang beratur nak ke jeti lumut tu punye laa berderet ... so masa kami sampai tu fery trus dh ade .. kami smpai di jeti lumut dalam 315 laa .. fery bwak slow sket sebab ombak besar .. smpai jeti lumut tu .. kami ade masa banyak lagi .. lebih kurang 2jam .. so kami lepak kat kedai makan berdekatan .. bebual2 .. so tak ade laa rasa lama sgt ... :D .. 

bas tu sampai pudu lebih kurang pukul 1030 mlm .. ok penat sgt ... tp xpe .. lau pon penat .. kaki lebam .. kaki luka .. badan gatal2 .. sebagainyee ..tp bile dapat holiday dengan kawan2 hilang semua kesakitan tu .. 

berjalan dengan family len rasanyaa .. berjalan dengan kawan2 pon lain rasanyee .. :) .. bila lagi kan nak berjalan .. nanti dah habis belaja semua nyee buat hal masing-masing ... 
so .. NEXT TRIP kami adalah ... KRABI or PULAU KAPAS :)
masih dalam perancangan ... in sha allah impian tu tercapai .. 
sebelom ni teringin nak pergi PULAU PANGKOR .. dan .. akhirnyeee tercapai jugak ... alhamdulillah ...

PULAU PANGKOR PART II

hari kedua aq di pulau pangkor ... 15.6.2013


seawal 7 pagi kami berlapan pergi ke pekan pulau pangkor .. untuk cari barang2 nak buat BBQ :) .. pasarnye tak ada la besar mana .. tp suasana tu yang best :) .. ikan jangan cakap laa .. murah sgt2 .. berbanding dengan KL ... tp ayam sama je laa harga nyee .. abang2 yang berniaga tu pun peramah .. 


balik dari pasar kami buat bahan2 untuk perap ikan2 tu semua .. seronok masak reramai ni :) .. haa kat resort tu ade sediakan tempat masak,so korang boleh masak kat c2 .. korang just beli barang2 kering dan basah sahaja .. macam dapur minyak semua dia sediakan .. senang laa kami nak masak .. haa lagi 1 .. resort ni ade sediakan mesin basuh .. so lau korang nak basuh baju pun boleh .. xde la balik bawak baju kotor .. :)

lepas kami buat persiapan tu .. kami siap2 terus nk buat aktiviti pantai .. snorkeling,banana boat and more laa .. pic tak ada kat aq .. sebab masa pergi snorkeling tu xbawak kamera .. takot jatuh dalam air .. kawan aq yang ada pic2 masa snorkeling .. nanti update lain khas untuk pic2 snokeling jee :) hehe ..


berposing bersama cinta hati :) .. sedondon gitu .. 


penat tu kami buang tepi ,, balik dari buat aktiviti pantai  kami keluar lagi ... ye laa lau datang pangkor setakat nak duduk dlm bilik je baik xpayah .. huhu .. so kami amek masa untuk berjalan sahaja .. petang tu kami jalan kaki dari resort pergi ke kedai2 cenderahati .. untuk dibawa balik :) .. dalam pukul 7 kami balek ke resort untuk buat persiapan BBQ kami ... :) ..


so,, ni laa gelagat kami untuk hidupkan api .. fuuh punye laa susah .. tapi akhirnye kami berjaya :) ..


taaaaaaraaaa !!! siap pn bakar :) .. ikan pari 2 ekor .. udang 2kg .. ayam 2 ekor .. ikan 1kg ..
alhamdulillah kenyang ... kami xlupa bagi akk resort tu maria .. dan jiran2 kami .. :) hehe .. 

lepas tu kami lepak sampai laaa pukul 12 lebih kat tepi pantai tu haa ... pas2 agak2 dah ngantok .. sume masuk bilik masing2 :) ... 

Monday, 17 June 2013

PULAU PANGKOR PART I

14.6.2013 - 16.6.2013 ...

aku berlapan bertolak naik bas dari pudu pukul 9.00am .. dan perjalanan mengambil masa dalam 4 jam .. dan kami sampai di JETI LUMUT dalam pukul 1.30 pm .. sampai2 kami rehat sekejap ... then terus beli tiket feri .. dan feri bergerak dalam pukul 2 pm .. peerjalan dari jeti lumut ke jeti pulau pangkor mengambil masa setengah jam .. sampai2 je kat sana .. kami terus sewa van warne pink .. hehe .. terus ke tempat penginapan ... ya allah pulau pangkor memang indah ... kami punye resort tu betul2 belakang tu pantai .. tido malam pn dengar ombak ...


haaa ni kami kat jeti lumut .. tengah tunggu feri ..


ni pula atas feri .. 


 nombor bilik kami :) .. 15 foe men 14 for women .. selesa bilik dia .. bilik dia ada 1 katil,tv semua ade la .. so kami ade 4 orang dlm bilik .. katil tu ade 2 tilam .. so 2 orang tdo atas katil .. 2 orang tido kat tilam  bawah :) .. tido malam tenang jee .. mcm kat bandar bangun pepagi bunyik hon kreta,motor ke ape laa .. macam kat resort tu bunyik ombak ...mate ni mmg tak nak bukak laa .. nyaman gilee .. 


lepas berishkan badan kami makan :) untuk sape yang nak pegi pangkor berhati2 untuk makan n beli makanan .. kami tanya akak yang incas resort tu . dia cakap kedai no7 sedap n murah ... so kami pon carik laa kedai no 7,,kedai2 lain panggil suruh mkn kedai dorang,,kami xlayan pun .. hahaa .. mmg murah n sedap .. harga dia stendet KL laa :) .. sambil mkn kami boleh tengok laut .. 


perot masing2 dah kenyang so kami jalan kaki tengok2 kedai cenderahati .. amek2 gambar dari view yang cantik .. tengok matahari terbenam .. ya allah ,, subhanallah cantik ciptaan Allah .. 


moment paling kelakar dan yang tak boleh dilupakan .. hehe .. penat gak laa nak jalan kaki keliling pulau ,,so kami berlapan membuat keputusan untuk menyewa motor untuk 1 hari jee .. price untuk sewa motor 1 hari RM 30.00 (1motor + helmet sekali) haa sekali akak tu keluarkan helmet ni .. semua pakat gelak .. hadoii .. aq yang paling buruk helmet ok ! .. ishk .. bab tu aq sorang je xpakai .. hehe ..minyak motor sendirian berhad yee kawan2 :) .. lau mcm aq bernasib baik .. motor yang aq dapat tu FULL ok minyak .. member2 aq yang len kene la isi minyak .. kat pulau pangkor FULL TANG .. RM 8.00 .. mahal sikit laa .. xpe laa paham .. cost nak bawak,,feri semua .. :) 


kami berlapan jejalan laa keliling pulau .. pulau pangkor ni tak ade la besar sangat .. 4jam dah habis pusing .. motor kat pulau pangkor ni lau korang nak tahu laa kan .. bile bagi signel nak ke kiri or ke kanan mesti bunyik .. kteorang ni jakun gle .. yelaa kat tempat sendiri mane ade bunyik .. jadi bahan mainan kami plak .. dalam pukul 7 kami balik ke resort untuk rehat,mandi semua laaa .. 


cost kami disana  :

tiket bas pergi balik : sorang Rm 49.20
tiket fery pergi balik : sorang Rm 10.00
teksi dari jeti ke resort kami pergi balik : Rm 40.00
resort 3 hari 2 malam : for 2 room Rm 520.00 / 8 = sorang Rm 65.00 
makan kat kedai no 7 : aq dan my sweetheart Rm 17.00
 menu ( nasi paprik + bihun goreng + nescafe o ais 2 gelas + teo ais segelas )
sewa 1 motor : Rm 30.00 + helmet 
aktiviti laut : sorang Rm 50.00 ( snokling + banana boat + keliling pulau + bubel )
 BBQ : 104.20 / 8 = Rm 13.00 seorang ..

bagi aq laa kan korang tak payah bawak bnyk2 duit pegi pulau pangkor ni ... bab dia xde mall .. yang ade just kedai2 cenderahati .. aq pegi sana bawak Rm 400.. dan ade balance Rm100 .. pergi sendiri lagi bagus daripada amek pakej .. pada aq laa .. 

P/s : tunggu part seterusnyeee :) .. macam2 yang aq nak share ... dan yang menarik :)