My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Saturday, 20 July 2013

Bulan Ramadhan

alhamdulillah dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan pada tahun 2013 .. tahun ni rasa lain sikit laa .. sebab cinta hati bizie untk tempoh 1month ni .. sebab ape ?? haa sebab nyee cinta hati bukak bazar untuk 3 tempat .. semua area seri kembangan .. kami buka puasa sama2 time hari rabu & jumaat je sebab time tu kami berdua ade claz malam ... hari lain tak dapat .. berbeza sangat dengan tahun lepas .. mcm tahun lepas hari2 dapat buke sama2 .. tpi tak apa .. aq paham tu semua untuk masa depan kami :) .. B : sye doakan perniagaan awak terus maju syg :) .. amin .. mudah mudahan .. cinta hati target tahun depan dia dah ade kedai .. sekarang ni dia hanya berniaga di gerai tepi jalan je .. tak ape b slow2 yee .. nak berjaya kne laa bekorban sket :) .. sye sentiasa ada kat belakang awk ... 

minggu pertama tak dapat bersahur n berbuka ngn family di johor .. minggu kedua baru la dapat :) .. alangkah seronoknye bersama family ... hanya allah saja yang tahu perasaan ini .. 

sedar tak sedar dah 11 hari berpuasa .. dan tak lama lagi RAYA .. yeeeaaaah :) ... 

0 ulasan:

Post a Comment