My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Tuesday, 18 June 2013

PULAU PANGKOR PART III

hari last kami di pulau pangkor .. huaaa ... rasa malas sangat nak balik KeyEyl .. ishk !! .. tp tiket bas untuk balik dh beli .. so nak tak xnak kene laa balik jugak ^^, .. so kami check out dalam pukul 11 lebih cam gitu laa ..


bergambar dulu .. kami ni memang pantang nmpk kamera :) 


haa kami berlapan beli baju 1 luv pangkor .. sweet x ?? hahaa ... kenangan di D`senja Beach Resort :) ..


sampai kat pekan pulau pangkor .. kami shooping lagi weeyh !! .. ikan masin,ikan bilis haa sume kami beli :) 


tu antara barang2 yang kami beli :) .. sebahagian ok .. 


ok lastly .... dh puas shoping ... tiket bas kami pukul 530 pm .. tapi kami gerak dari pulau pangkor 230 pm .. korang aq pesan kat korang .. mane2 yang naik bas tu dan dah beli tiket balik siap2 make sure awal bertolak dari pulau pangkor .. sebab fery ade setiap setengah jam .. then orang yang beratur nak ke jeti lumut tu punye laa berderet ... so masa kami sampai tu fery trus dh ade .. kami smpai di jeti lumut dalam 315 laa .. fery bwak slow sket sebab ombak besar .. smpai jeti lumut tu .. kami ade masa banyak lagi .. lebih kurang 2jam .. so kami lepak kat kedai makan berdekatan .. bebual2 .. so tak ade laa rasa lama sgt ... :D .. 

bas tu sampai pudu lebih kurang pukul 1030 mlm .. ok penat sgt ... tp xpe .. lau pon penat .. kaki lebam .. kaki luka .. badan gatal2 .. sebagainyee ..tp bile dapat holiday dengan kawan2 hilang semua kesakitan tu .. 

berjalan dengan family len rasanyaa .. berjalan dengan kawan2 pon lain rasanyee .. :) .. bila lagi kan nak berjalan .. nanti dah habis belaja semua nyee buat hal masing-masing ... 
so .. NEXT TRIP kami adalah ... KRABI or PULAU KAPAS :)
masih dalam perancangan ... in sha allah impian tu tercapai .. 
sebelom ni teringin nak pergi PULAU PANGKOR .. dan .. akhirnyeee tercapai jugak ... alhamdulillah ...

1 ulasan:

echah_syed said...

Nk minta nom fon d'senja resort...
Ade tak..
Tq ♥
Ni nom fon i - 013 866 0161 echah

Post a Comment