My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Monday, 31 December 2012

# happy new year #

alhamdulillah allah masih panjangkan umur ku untuk menghirup udara dimuka bumi ini .. pejam pelik .. tahun 2012 dah nak berakhir .. dan welcom 2013 .. alhamdulillah .. mudah mudahan di tahun 2013 ini lebih bermakna .. azam aq tetap sama ingin menerima diploma .. :) .. tak nak azam banyak2 .. takut tak tercapai .. so korang punya azam apa tahun 2013 ni ?? harap2 azam korang tu tercapai .. ^^,

2013 ni .. umur semakin meningkat .. 21 tahun .. tua tak korang rasa ? hehe .. so ada lebih kurang 4 tahun untuk kumpul duit dan kawin .. hehe .. gatalnye .. tak apa laa ... itu angan2 aq .. berangan tak pakai duit pn .. hehe kn ?? :D .. lumrah kehidupan .. semua nak berpasangan .. walaupon ramai kengkawan yang dah bertemu jodoh .. dah ade anak .. tapi tak apa .. aq kejar cita2 dlu :) ..

2013 ni juga .. aq sedang bergiat dalam bidang bisnes .. WOW ! bisnes?? hehe .. macam tak percaya pulak nak bukak bisnes .. lalal ~ alaa baru nak cuba2 je kengkawan .. :D .. aq bisnes tudung .. untuk permulaan ni aq just jual " half moon shawl & tudung 2 layer, new arrival " .. harga berpatutan .. kain pon sedap ble pakai :) .. terima kasih buat mak .. :) .. kerana bagi semangat kat yana untuk buat bisnes ni sampai bagi yana modal lagi .. tq so much mak :) .. luv u ... muuaaahhkk ... tak lupa jugak .. cinta hati saya pun sama .. banyak tolong saya ... teman saya survey harga .. pilih tudung2 yang nak dijual :) .. tq sangat2 syg :) ..


half moon shawl ..
price : RM45.00 only tau !!
kat luar memang tak dapat harga macam gini .. 


tudung sarung 2 layer ..
price : RM50.00 .. 
haa mahal korang cakap ??
mmg laa mahal .. sebab new arrival tau ..
P/S : if korang nak tuudung ni ,,, boleh laa jenguk FB yana " liyana_azf@yahoo.com "
then bleh la tgok tudung2 nye .. yang tudung sarung tu macam2 colour ade .. 
boleh la pilih k :) .. enjoy guys .. 

0 ulasan:

Post a Comment