My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Wednesday, 7 November 2012

burger daging special

ok kenapa tibe2 aq tulis pasal burger daging special ??
moment ni memang TAK BOLEH LUPAKAN :)..
lau teringat mesti tersenyum .. 

ok begini ceritenye ^^,

*
**
***
khamis malam tu aq ngn cinta hati plan nak keluar makan malam sesame ..
lepas tu .. boleh pulak hujan..
terpaksa la plan tu digugurkan .. huhuh
so .. masing2 lepak umah masing2 je laa ..

*
**
boring ... nyee !! bab masing2 kreadit kami dah nk habis .. 
so kami pon stop MCG :( .. 
lepas tu aq tengok la cerita SARAKIT .. alaa yg cerita hantu TB3 tu ... 

ting tong [ bunyi mcg sampai ] dari cinta hati aq ..
" syg .. syg dah mkn ?? "
dan aq balas " belom lagi la b,, knp??"
pas2 terus senyap .. tak ada bls mcg pape ..


tengok cerite ni sampai la terlelap .. hp tah kemana ...
tak lama tu .. housemate aq kejut ..
" yana2.. bangun .. azief kat luar tu "
aq dengan muka terkezut .. !! 

 comel x?? eheh

terus capai hp .. tuptup ade mcg ..
"syg keluar .. ade delivery hanta makanan tu .. cpt "

aq pon keluar laa .. tengok tak ada orang pon .. 
sumpah takut gle time tu ..
dah la baru lepas tengok cerite SARAKIT tu ..
jantung terus laju .. dupdap .. dupdap !!
bila nak tutup pintu je ..

*
**
muka cinta hati saya muncul .. 
dengan wat muke comel dy .. hehee .. muuaaahhkkk3x ...
rupenye ..
dia bawakkan BURGER SPECIAL !!! untuk aq ..
maceh syg :))...
terharu glee tau x .. yelaaa,,
dari jauh datang semata mata nak hantar burger ... dengan dy redah hujan ... 
TAK PERNAH TAU DY WAT CAM GINI ...
bab tu laa .. sampai entry kat blog ni haa... 
nak kongsi kemanisan hubungan kteorang ^^, 

tq yg sudi baca ye ... muuaahhhkkkk3x .. 



0 ulasan:

Post a Comment