My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Sunday, 28 October 2012

assalamualaikum sume .. 
uh ! lame jgak tak update blog ny ..

kalau lama tak update opcoz laa banyak bende nk story kan :)

ok .. yana nak cerita pasal yana pegi I-CITY !! WOW...

 waa .. pic yana ngan sape tu ..lalalaa ..
ok laa yana pegi i-cty ngan MAK,ADIK&CINTA HATI YANA :)
actually mak datang KL ade rombongan sekolah.. so dalam kesempatan ni yana datang laa bawak cinta hati jumpe mak .. untuk kenal2 .. hihikk .. sumpah SERONOK gilee :) .. kiteorang masuk snow same2 .. snap pic same2 .. macam kat pic sebelah kanan tu :) .. terasa la diri ni macam kat kota LONDON sekejap ! hehe .. lama jugak laa kiteorang kat dalam snow tu .. lepas keluar dari snow tu kiteorang pegi amek gambar kat lampu2 I-CTY tu .. huhu ~  

                   




    haaa.. pic sebelah kiri ni pulak .. pic adik yana dengan cinta hati :)..  





                                                          lepas penat berjalan 1 hari suntuk .. kiteorang makan kat YAZID BURGER BAKAR ! yuumyyyy :) .. actually pic sebelah tu bkan pic dia .. pic tu amek dari google je :) .. btw .. burger kat yazid tu mmg sedap .. masa kiteorang datang sana mmg ramai orang .. daging dia berat 250g .. tebal .. padat .. sos lada hitam dia mmg terasa laa kat tekak ni ooow .. macam burger kat MCD .. hihii .. roti dia pon tak sama langsung ngn kedai2 jual burger tau .. roti dy sumpah lembut glee besar plak tu . harga dia pon berpatutan .. only RM 10.00 :) murah kn ?? haa ade yang cakap mahal ?? hurmm .. tak ape laa korang pegi dulu kedai dia .. rasa .. lau mahal pon memang ok laa .. macam yana suka makan KOBIS ! so kobis banyak gile dia letaakkk !!~ haa lagi 1 .. dy ade BURGER KING BAKAR weyh ~ .. memang besar glee .. RM 40.00 :) ..   http://www.youtube.com/watch?v=vw5KCkQI0mc&feature=related ( ni vedio dia :) .. masuk tv3 tu :)) 

* yazid burger ni terletak kat belakang UNISEL shah alam,seksyen 7
* kedai yazid burger ni buka dari pukul 5 hingga lewat malam 
* burger king yang yana cakap kat atas tu berat dia 1kg .. boleh makan 4-5 orang :)
*        
Harga untuk saiz 1kg - RM40
Harga untuk saiz 500g - RM20
Harga untuk saiz 250g - RM10
Berat ditimbang mengikut berat daging yang dipilih.
 
 haa ni laa owner dia wif burger king nya :)
 
burger king bakar dari jarak dekat :)

mesti terliur sapa yang tengok burger ni kan ?? yana yang entry pasal ni pon terliur dah .. rasa nak pegi lagi pon ade .. hehee ..
so korang apa tunggu lagi .. jom serbu YAZID BURGER ni .. tolong laa bangsa kita :) ..
                       

0 ulasan:

Post a Comment