My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Sunday, 14 October 2012

** 9 bulan dalam sejarah **

9 bulan dalam sejarah ??
agak2 ape yang korang rasa??

biasenye lau cakap pasal 9 bulan ni ..
mesti pasal pregnant kn ?? haa?? what ?? pregnant ?? huhuhu ~

cumelnye muke budak ni .. hehee .. * terkejut ye ur mum pregnant? * huhu

tp ...
bukan pasal pregnant ok !!
jgn salah paham ye pembaca .. huhu ..
yana belum nikah laa ...

SO ,,, mesti korang ..
NAK TAHU KAN ??haa..

*
**
***

JENG ! JENG ! JENG ! ....

pn aniza,yana,azief

siapa PN ANIZA tu ?? hehee
ok dia adalah emak saya :))
seorang emak yg faham akan anak2 nye ..
boleh konsi segala masalah .. :)
yeeaahh ! itu la emak saya .. emak saya yg terbaik dalam dunia ni ^^,
ok .. !!

alhamdulillah .. setelah 9bulan berkawan dengan muhammad azief ..
selama ni sang buah hati bebual ngn mak dalam fon je ..
akhirnya si buah hati dapat jumpa my mum :) ..
dia cakap nak kenal-kenal biar bagi rapat ..
yana happy sangat ...
yang TAK HAPPY ! abah tak ikut ! hmm :(

mak datang KL .. sebab ada kursus .. so mak lepak kat hotel MAS AIRLINE ..
alaa tempat pilot2 tu .. hehee ..
masa nak pergi sana .. hujan .. nasib baek tak lebat sgt ..
sampai2 sne jee .. kitaorang terus dapat makan ! FREE lg tau ...
yana makan LAMB CHOP ! azief mkn BHUN .. 

lepas makan tu kami bebual2 .. :)
sang buah hati agak kekok laa pada awalnye .. pas2 lame2 ok je :))
alhamdulillah .. :)) syukur sangat2 ..
 dalam qol 10 tu kami blek :))

** next week my mum datang kl lagi sebab bawak rombongan bdak tahun6 **
so sang buah hati dapat jumpa mak lagi :))
ok guys .. tgu entry seterusnyaa :)

0 ulasan:

Post a Comment