My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Tuesday, 26 June 2012

..:: KL+KEDAH+PENANG+KL ::..

[21.6-25.6]
berhoneymoon kat kedah/penang ..
sangat seronok ..

macam2 yang yana lalui selama kat sana with my love and friends :)
pahit / manis sumenye ade ..
1st destination kitaorang KEDAH :)
home sweet home + wasar ali motel ! 3hari 2malam hehe ..
lepak umah ida 2malam ..
sambil jalan2 kat kedah ..
urmm,,,kedah not bad laa kn bg yana ..
knp yana cakap not bad ??
bab kat kedah xberjalan sangat .. bnyk habiskan masa kat umah
yang seronoknye !
kami masak sama2 .. eee best gle laa :)

kami masak lauk 

~ ayam masak merah
~sup ayam+kentang
~sayur kubis

kami sempat berjalan jugak laa kat kedah ..

kami kat ICT kedah .. huhu 

my love : lepak kat menara 

yang tu antara pic2 kami kat kedah .. actually xbanyak pon pic kat kedah ..

next destination PENANG !
penang memang terbaik :) tiptop la !
makanan dia : suasana dia : pantai dia :
BEST ! 
kami naik FERY tau nak pegi ke belah pulau tu !
JAKUN seketika ..
biasa naik fery xsekali dengan kreta .. huhu

kat fery ..

ni masa kiteorang lepak kat PADANG BESAR !
kat sini la makanan dy best :)

pastu kami mandi manda kat pantai batu feringgi :))
seronok !!~

yang ni pulak time kiteorang kat bukit bendera :))

lau nak cerita pasal ni memang panjang la entry ni ..
so smpai sini je laa ..
cukup la korang tau yang penang ny best :)) huhu ..
and ni je pic yg yana dapat msukkan ..

so .. holiday seterusnya .. kat PULAU PANGKOR !
lepas raya kami pegi :))








0 ulasan:

Post a Comment