My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Wednesday, 1 February 2012

Story ini tak ada tajuk !!~

hai guys!! .. saat saya entry blog ni .. hati sedang berduka .. tak selesa .. jam pon dah hampir pukul 7pm !! .. saya ABC .. So xau nak buat ape yang berfaedah selain entry baru blog ni je ..

mesti korang heran kn knp story ni tak ada tajuk .. kn?? Actually yana pon tak tau kenapa .. dan tak tau nak bagi tajuk ape entry saya ni ,,, so ble korang baca ,, korang leh la bagi tajuk entry kali ni !!~ J

sebelum mulakan entry ni .. saya nak minta maaf sangat dengan MUHAMMAD AZIEF B. AZMI .. kalau entry saya kali ni buat awak sakit hati or amek hati .. tak ada niat sebenarnye nak wat mcm gini .. tapi saya tak tahu nak luahkan kat sapa | ye mungkin awak akan cakap “ KAN BOLEH LUAHKAN KAT SAYA” tapi tak semuanya saya boleh luahkan dengan percakapan saya .. so dengan blog ni je la saya boleh luahkan segalanya .. apa yang saya tak pernah luahkan kat awak .. semua tertulis disini .. dari hati saya yang paling dalam .. saya harap awak paham azief ..

saya tak tahu apa yang sedang terjadi dengan kehidupan saya sekarang ni .. saya cuba untuk lupakan semua bende yang remeh temeh .. tapi bende yang remeh temeh tu la yang buat yana jadi KUSUT | BENCI | SAKIT HATI | MARAH | dan sekutu dengannya .. diri ini seperti boneka .. yang sana mahu ! yang sini pon mahu !! .. hmmm .. senang belah je badan ni .. bagi sama rata !!~ hmmm

To En.H :

Tolong la paham keadaan saya skarang ni..jangan terlalu tekan saya.. En.H awak kene terima yang kita memang tak ada jodoh !!~ saya buat keputusan untuk kebahagiaan diri saya..dulu awak tak pernah hargai cinta/kasih sayang yang saya berikan kat awak..segalanya hanya untuk awak..tapi awak TAK PERNAH ! TAK PERNAH  nak hargai tu semua !!! .. awak ABAIKAN saya .. !! KEJAM nye awak En.H.. awak tak pernah pikir sakitnya hati saya ni bila awak menduakan cinta/kasih sayang saya | awak tipu saya hidup-hidup..apa salah saya En.H?? apa salah saya haa?? Jahat sangat ke saya ni?? Jijik sangat ke saya ni?? Hina sangat ke saya ni En.H??Sampaikan awak sanggup buat saya mcm ni !! awak ingat saya tak ada perasaan ke?? Ha?? Dan awak juga perlu ingat hiudp ni macam RODA !!~ hari ini awak ABAIKAN saya ..percayala satu hari nanti awak akan kena balik !!~ masa tu la baru awak tahu betapa sakitnya hati ini !!!!!!!! Terlalu banyak awak lukakan hati saya..air mata saya ni kering disebabkan awak !!!~BODOH NYA !! saya menangis kan JANTAN macam awak En.H .. saya menangis teresak-esak kat sini ,, awak kat sana BERSUKA RIA !! taka pa .. ALLAH maha adil ..


hei En.H !!!!!kenapa saat saya sedang bahagia dengan En.A awak datang dalam hidup saya,,pujuk+rayu saya supaya saya kembali kepangkuan awk .. KENAPA??? KENAPA En.H?? walhal saya dah mula untuk lupakan segala tentang kita..saya tak nak ingat segala tentang kita !!~ .. awak tak layak dapat kan cinta/kasih sayang saya !! FAHAM !! untuk pengetahuan awk ..hubungan saya dgn En.A lebih BAHAGIA berbanding dengan awak ..
yea .. lau awak baca entry saya ni .. saya yakin yang awak akan cakap “ MULA-MULA MEMANGLA BAHAGIA “  kn?? Tapi saya yakin dan dengan izin ALLAH En.A boleh bahagiakan saya sampai SYURGA .. amin mudah mudahan..

YES ! memang hubungan saya dengan En.A baru lagi .. tapi kami bahagia .. En.A boleh bahagiakan saya .. !!!!!!


En.H saya mohon sanngatSANGAT tolong lupakan saya | jauhkan diri awak dari saya | bebaskan la saya dari perlukan awak tu | dari hati awak | biarkan la saya hidup dengan orang yang betuBETUL saya sayang ..En.H u know what ?? cinta/kasih sayang tak boleh nak DIJUAL BELI | DIPAKSA | kalau hati saya cakap TAK NAK TERIMA AWAK ! saya tak akan terima awak .. cari la WANITA yang boleh ikut kehendak awak..saya sayangkan En.A..sayang sangat2 ..saya tak akan sesekali LEPASKAN En.A saya !!!~ lagi sekali saya minta TOLONG ! TOLONG !  dan TOLONG ! .. terima segalanya !!~


to En.A :

awak,,saya minta JANGAN PERNAH TINGGALKAN SAYA .. tak kan ada yang leh pisahkan kita !!! awak JANJI tau En.A ??? awak dengar la lagu kat bog saya ni .. lagu ni dah cukup bermakna buat saya .. yea .. JODOH ditentukan oleh allah sewaktu kita 4bulan di dalam kandungan ibu..malaikat akan tulis segalanya tentang diri kita .. [JODOH,REZEKI,KERJA,KAWEN DENGAN SIAPA,CERAI ATAU TIDAK,BERAPA ANAK KITA] and more la .. jika awak jodoh yang ditentukan ALLAH buat saya .. saya terima dengan hati yang gembira .. SAYA SAYANG En.A SAYA SAMPAI SYURGA ..



HAA .. mesti awak akan tanya saya kan !!



En.A : " SYG,,MACAM MANA SYG SAYANGKAN B" KN?? KN?? HEHE ..
JAWAPAN SAYA : SYG SAYANGKN B MELIMPAH LIMPAH .. KALAU MELIMPAH .. SYG AKAN TADAH DAN TERUS TADAH !!~



** KALAU SYG DITAKDIRKAN PERGI DULU DARI B .. KALAU B RINDU DAN NAK TAHU MACAM MANA SYG SAYANGKN B .. DAN SAAT TU JUGA SYG TAK BOLEH JAWAB SEPATAH PON .. SO,,RAJIN-RAJIN LA BUKA BLOG SYG NI K,,SEBAB KAT BLOG SYG NI SENTIASA ADA JAWAPANNYA,LAUPON JAWAPAN TU BUKAN DARI MULUT SYG **

0 ulasan:

Post a Comment