My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Sunday, 16 September 2012

..:: perbezaan yana dulu,dan yana yang sekarang ::..

haa .. kenapa tajuk tu ?? huhu ..
nak tau ?? kene laa bace entry kat bwah ni ok ...
mule2 skali .. nak ucap bebanyak terima kasih kpd yang sudi jenguk blog ni ... ^^
urmm nak start cmne ehk? yana pon tak tau nak crite macam mne .. bingung !
ok bila tamat sekolah mengah .. kawan2 sume wat hal sendri ..
ada yang dah keje .. sambung belajar .. kawen pn ade ..
dan yana menjejakkan kaki ni di kuala lumpur untuk study :))

jauh dari mak & abah .. jauh dari kawan2 .. :))
so bilaa dah jauh dari kawan2 .. mula laa ada yang berubah ..
kalau yang dulu skema .. skng dah pndai bergaya ..
yang  dulu comot .. skang dah kemas,wangi .. huhu
mana yang dulu poyo2 .. skang wow ! dasyat gle laa .. hihii ..

skang study kat kl tu dak nak dekat 3 year ,,,
so bila balik JOHOR tu .. jmpe kwan2 lama .. dorang akan cakap 

*
**


" YANA .. KO KENAPA GEMOK "
" MAKCIK .. KO ASAL GEMOK GILE HA ?? "
" YUNK .. PIPI KO ASAL MACAM APAM POLKADOT " ya allah sabor je la ..

masa HARI RAYA lg laa .. kene tegur dgn sepupu2 .. makcik2 .. pakcik2 .. :(

*
**

" YANA MCM MANA SKANG ?? so aq pn jawab OK SIHAT JE " HAA POKDE TAU YANA SIHAT .. TNGOK PIPI PON DAH TAU " .. pipi lg .. kembang sgt ke pipi ni ?? :(

DAN AQ !! hanya mampu jawab " HEHEHE,,biase laa senang hati " & "lepas makan tdo" hehe

ade jgak kawan2 aq cakap " YANA,KO NGAT,KO LEH KEKALKAN COMEL LOTEH KO TU ?? "
haaiyaaa ~ persoalannye " comel ke ?? lalaa ~ [kembang untuk beberapa minit] hihihi

SO ....

*
**
aq menganbil keputusan untuk amek pil PECAH LEMAK ! haa amek kau .. hehee


baru je try .. 




0 ulasan:

Post a Comment