My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Tuesday, 27 March 2012

..:: yang terakhir ::..




Aku mencintaimu bukan kerana apa yang ada padamu
Aku mencintaimu kerana hatiku yang memilihmu
Aku mencintaimu kerana kau layak menerima cintaku
Bersamamu, kuyakin cintaku kan menjadi cinta yang dewasa

Aku mencintaimu dengan cinta yang terus bertambah dari waktu ke waktu
Hari ini aku mencintaimu lebih dari hari kemarin ..

~ rindu nak makan sama2 dengan awak kat " taman rahsia " :(
~ rindu nak tengok awak senyum,ketawa sambil tutup mulut :(
~ rindu nak pegi main game kat KLFC :(
~ rindu nak tengok awak merajuk .. eqq chumellnye muke syg sye ni ble merajuk ^^
~ rindu nak tengok awak minum milo ais ,, makan bhun goreng :(
~ rindu nak main lawan tangan dengan awk ... lai lai si + sam makenik :(
~ rindu nak gigit2 awak [ kadang2 sye gigit awak sampai merah,but awak still trsenyum :) xmarah lngsung pn ]
~ rindu nak pegang + pelok awak syg + gemok + debab + bintang + chinta hati syee !!~ eqqqq .. sygnyee kat awk 


~ SEGALA TENTANG AWAK .. SAYA RINDU ... SANGAT2 .. MUHAMMAD AZIEF A.K.A EN.A .. LAUPON KITA JAUH .. TP HATI KITA TETAP DEKAT .. SAYA SENTIASA SAYANG AWAK + RINDU AWAK ..

0 ulasan:

Post a Comment