My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Monday, 16 July 2012

..:: budak baru belajar ::..

BORINNNGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak tau laa ari ni kenapaaa boring glee gleee .. tahap apa kite pon tak tahu laa kan !
jam dah nak pukul 3ptg ..

but still tak mandi lagi .. 
malas nak bangun dari katil !!!!!!
errghhh ~ 


so,kite hilangkan boring dengan cara ini ...

*
**
***
*****

Dalam bilik sorang2 .. sambil tunggu si arjuna balik claz..
 so ..
berangan laa .. hahaa ..

KITE BUDAK BARU !!

** baru nak belajar pakai tudung **
belajar dari youtube :))
maklumlaaa kite ni tak berapa pandai sangat pakai tudung ..
tudung jee belambak dalam almari ..
tp ..
pakai jauh sekali .. pegi kelas je pakai ..
or ..
tempat2 tertentu :))

so u guys !! jangan laa ketawa kan kite !! but u sokong kite tau !!
dari sudut tengah,tepi,, hahaha .. !!

bila tengok HELIZA HELMI pakai tudung :))
TERINGIN sangat nak pakai tudung pegi mana2 !!

lepastu kan kite suka tengok kawan kita yg sorang ni ..
dia housemate kite ..
dia kalau pakai tudung macam2 gaya :))
awak cantik laaa bilaa bertudung :)) kite puji awak ni ikhlas tau .. hihixx ..
haaa !! jangan kembang pulak tau !! hehee


ini wiwin :))
kite cume dapat yang ni je pic dia ..
sory wiwin kite curi pic awak ... lalalaa ~ ^^

ni gaya kite pakai tudung pulak .. ^^
                                                                         









OK ..  ni je laaa gaya kite pakai tudung .. next time kite update lagi ..
if kite dah pandai pakai tudung laaa + macam2 gaya .. hehee ^^
Tq yang sudi jenguk blog kite :)) .. 








0 ulasan:

Post a Comment