My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Tuesday, 27 December 2011

..:: TENTANG DIA ::..

hai sume ..
lama dah tak update blog ni .. rasa rindu nak merepek meraban kat blog ni .. hehee !!~ 
ok .. mengenaik tajuk tu .."TENTANG DIA" .. wah ! mcm tajuk cerita kat tv3 tu kn?? hehe .. sapa yang saya maksudkan DIA tu?? ehem ehem .. bace la kisah saya selanjutnye kat bawah ni ye ^^,


kisah bermula dalam kelas "WESTERN".. kami 1 kelas dan 1 kumpulan :) .. kami KAWAN pada mulanya .. 

TO AZIF : kalau awak baca BLOG saya ni .. saya nak cakap sikit ..AWAK NAKAL SANGAT.. !!~ suka dengki saya kalau dalam kitchen kn??.. membuatkan saya kurang selesa dengan awk !! hhihi 

TAPI
"Start saya mcg awak,,sebab nak ingatkan awak tentang assgmnt "3D WESTERN".. kita mula rapat .. :) .. dan pada hari/masa yang sama .. saya gaduh ngn "EX" .. awak la yang tenangkn hati saya .. awak temankan saya mcg smpai subuh kn awak?? terima kasih azif :) .. dan awak mula main perasaan dengan saya kan?? hehe .. awak cakap kat saya yang awak dh lama perhatikan saya .. kn?? malu sangat saya masa tu ^^, saya baca mcg awak sambil tersenyum sampai ketelinga .. hehee


HARI BERGANTI HARI

" malam tu awak buat "SS" then awak call saya .. kita gayut sampai pagi .. besarnya perngorbanan awak untuk saya .. lagi sekali terima kasih azif :) malam tu awak desak saya .. tok jadi ***** awak kan azif ??mulanya memang saya tak nak..tapi awak terus desak saya !!sampaikan saya tak tahu nak bagi jawapan ape kat awak !! urm .. perasaan marah ada jgak kat awak masa tu .. then akhirnya saya terima awak ..  1 ucapan yang saya lafazkan awak " JANGAN BUAT SAYA JATUH HATI DEKAT AWAK ".. awak ingat x??hihi..

Tapi ucapan tu makan diri saya balik ..huhu ..  saya mula jatuh hati kat awak <3 .. saya jatuh hati dengan cara awak layan saya . sikap awak terhadap saya .. :) .. tapi masing2 masa tu dah ada pasangan kn awak??.. AWAK dgn DIA .. dan SAYA dgn DIA .. 

dan tak lama dari tu .. 

saya "SINGLE" tapi awak tetap dengan DIA .. :'( 

1 hari

saya ada masalah dgn housemate saya .. awak la selalu kat samping saya ..

masa saya nangis .. awak pujuk saya supaya bersabar .. walaupun awak gelabah bila dengar saya nangis kan azif ?? hehe .. muuuaaahkkk .. sayang awak B :)

setiap malam kita keluar ^^,  dan saya mula selesa kat samping awak .. sangat2 ok ! :) 

azif .. awak tak pernah bosan ucap I LUV U kat saya .. ^^, terima kasih awak :)

AZIF,AWAK,B,GEMOK SAYA,BUSUK SAYA ......

saya minta maaf .. sebab hari tu saya buat awak menangis .. saya tak ada niat pon nak buat awak nangis .. dan minta maaf sebab tak dapat lapkan air mata awak yang jatuh kerana saya tu ** 


TARIHK KERAMAT 

[20.12.2011] .. 
awak ingat tak tarikh ni ?? 
saya tak akan lupakan sampai bila2 tarikh ni .. 
mudah mudahan hubungan kita panjang ..
yes ! memang itu yang saya harapkan ..

last saya nak cakap 

>TQ sebab dah buat saya jatuh hati kat awak ^^, muuuuaaahhkkkk 
> harap awak sayang saya apa ada nya ..
> sayang saya sepenuh hati awak ..
>saya sayang "GEMOK SAYA" sgt2 hehe .. muuuuuaahkkk <3 u .. 
>awak VVIP dihati saya B :)

0 ulasan:

Post a Comment