My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Thursday, 9 June 2011

hargailah CINTA

hai u all :)
shat x sume ..?


ok nak luahkan perasaan jap 
huuu |:P
sambil beri tips .. huuu

PERSOALAN CINTA..??
URM,MMG XKAN ADA HBSNYE LA.SELAGI MANUSIA WUJUD SELAGI TUH LA CINTA MENJADI ISU YANG MENARIK UNTUK D'BICARAKN.BUKAN STAKAT DBICARAKAN JE MALAH UNTUK DIALAMI N DINIKMATI .. HEHEEE .. :p

sayangnya cinta  x slalu dpt d'nikmati. ia datang b'sama BAHAGIA tapi juga kadangII b'sama DERITA. KadangII cinta  pon sentiasa menarik untuk  d'perkatakan..

*
**
***

Dulu, aq adalah sorang kwn yg x akan lekang m'critekan kisah cinta aq swaktu remaja kpd kengkawan aq tiap kali kteorang jmpe.. actually aq masih teringat kenangan aq bersama dia..masing2 simpan perasaan yang sama..tp kami tak pernah luahkan perasaan tu face to face .. 


kami 1 skolah rendah, 1 kelas dari darjah 1-6 .. 


awak,awak ingat x??


*kita pergi sekolah sama2
* kita kena keja babi hutan masa otw pegi sekolah 

* kalau ada orang kacau saya ,awak la org 1st datang kat saya
awak ingat tak semua tu?? :(


AWK ..


walaupun masa tu saya kecik lagi ..
tp perasaan sayang dan ingin disayangi tetap ade ..


RESULT UPSR ..


awak dapat 5A ..
TAHNIAH awak .. 

lepas kita amek result tu ..
kita jumpa .. berdua je kn?? awak ingat ??
 awak cakap yang awak SAYANGKAN saya ..
saya rasa HAPPY sgt masa tu awak ..
tapi lepas 1 week
awak hilang macam tu je ..
awak pergi mana??
tak ada kabar apa2 pon dari awak ..
saya risau sangat2 ..


awak tau tak berapa lama saya tunggu awak ? cari awak ?
6 TAHUN awak .. 
seksa nya hati saya ni awak ..
ALLAH je yang tau ..


AWAK!!


saya rasa lega ..
bila ada kawan saya cakap ..
awak sihat ..
then
awak sekolah kat KELANTAN ..
gembiranya saya .. yepiii :)


1/11/2010


KRING~~KRING~~KRING
so happy !!!
awak muncul dalam hidup saya setelah 6 tahun awak hilang ..
awak call saya ..
TQ awak ...sbb masih ingat saya ..
btw saya memang tak percaya awak buleh call saya ..
ALLAH saja yang tau perasaan saya masa tu .. 



awak tengah study kat bangi masa tu ..
saya pula kat kl ..
awak selalu datang tempat saya ..
then bawak saya jalan2 ..
tq HALIM ..
besar sgt pengorbanan awak terhadap saya ..


tak lama tu ..


awak berhenti belajar kat bangi tu ..
sebab awak dapat tawaran study kat jordan bahagian medic ..
4 tahun awak kat sana ..
awak tinggalkan saya lagi .. :(
TAHNIAH sekali lagi !! ..
awak beruntung sgt .. 


MOHD HALIM BIN HASHIM ..
saya tak akan pernah lupekan awak ..
awak 1st LOVE saya ..


*
betullah orang ckp , cinta prtama adalah yg pling b'mkne n memang payah tok padamkan name dy,wajah dy,suare dy,gelak tawe dy,gurau senda dy .kenangn memang kekal dlm otak ni ha dan kadangII tuh timbul dlm mse yg xdiduga .. 

*
hampir smua org ada pengalaman CINTA PERTAMA dan hampir smua org ada pgalaman gagal dlm b'cinta right..?? ** xpe sabar ye**.urm tp tuh la gagal dlm cinta pertama ni jauh lbh sket drpd cintaII selepasnya .. so jgn mudah untk jtuh cinta buat kali pertama..because yg pertama ni boleh menyakitkan ati sgt ble xkesampaian ..

*
jadi .. tok korang .. jgn la terburu buru sgt ye tok bercinta,dicintai and mencintai .. 
pilih pasangan dgn teliti .. dan b'syarat .. and jgn tkot tok cakap TIDAK lau dy bkn lelaki pilihan korang ..

|:)

0 ulasan:

Post a Comment